söndag 27 november 2011

Skål från ensamheten finns nu som bok!

Hej alla!

Efter snart ett helt underbart år tillsammans med vår Vilgot började jag fundera på om man inte skulle kunna göra något bra och konstruktivt av min blogg. Inte minst för att Vilgot själv ska kunna läsa om hur hans mamma och pappa längtade efter honom när han blivit stor nog.

Sagt och gjort så började jag läsa och sortera i bloggen, göra lite kosmetiska ändringar här och var, välja ut texter och inlägg och sedan publicera det färdiga materialet på förlaget Vulcan. Nu är boken färdig och ligger nu för allmän försäljning på https://www.vulkan.se/Presentation.aspx?itemid=54958.

Priset är tyvärr högt eftersom man trycker upplagor efter beställning, men om ni är intresserade så kan ni beställa ett exemplar direkt av mig för en betydligt billigare peng.

Givetvis kommer bloggen att ligga kvar för gratis läsning här på nätet om man så föredrar.

Men om du är intresserad av att läsa Skål från ensamheten i bokform skicka mig ett mail på hindsfors@tele2.se.3 kommentarer:

Pez sa...

Vilken bra idé både för dig och ditt mirakel.
Har tänkt samma tanke själv men inte riktigt orkat ta tag i det. Bra jobbat!

Anonym sa...

Hej Jessica!
Jag såg precis på fb på barnlängtans fb-sida att du skrivit där att man kan köpa din bok "skål för ensamheten" direkt av dig via fb för ett pris av 110:- istället för 230:-
Jag är mitt inne i den jobbiga IVF-karusellen med IVF-försök nr.2 och fick förra veckan den 14 december 2-st embryon införda. Så just nu går jag och bara väntar, längtar, hoppas, är livrädd, orolig men också försiktigt hoppfull och hoppas att det ska gå vägen den här gången. Jag känner mig dock väldigt ensam i min IVF för känner att min sambo inte förstår mig eller förstår fullt ut hur otroligt jobbigt det här är för mig på alla sätt. Så därför också som jag vill läsa din bok. Hoppas du kan hjälpa mig att få beställa den via dig..?!? Försökte maila dig till följande adress som du uppgett : hindfors@tele2.se men det funkade inte utan jag fick tillbaka mitt meddelande. Min mailadress är: yrrac@hotmail.com Hoppas du hör av dig så jag kan köpa din bok. MVH//S.

Jessica sa...

Anonym: Hej! Av någon anledning kan jag inte skicka tillbaka till din adress, så jag hoppas att du läser här istället. Ber så mycket om ursäkt för att jag missat ditt inlägg så här länge, men upptäckte det först idag. Epostadressen du har till mig ser ut att fattas ett s. hindsfors@tele2.se ska det vara. Jaj hoppas såklart att ni nu har lyckats med ert försök, men Ankaras skickar jag massor med styrkekramar. / Jessica